Suzuki copy paste


Varken att använda barn i aktivistkampanjer eller i miljörörelsen är nytt. Många känner numera till Severn Suzuki, som redan 1992 talade för FN vid en ålder av 13 år. Hon startade sin egen miljöorganisation – Environmental Children Organisation när hon var 9 år.

Som ni kan se påminner hennes tal i FN 1992 väldigt mycket om Thunbergs samtliga tal. 

Det var ingen slump att det var just Severn Suzuki som blev 90-talets barnmiljökämpe – hennes pappa David Suzuki är en känd kanadensisk miljöaktivist. Han hade under många år ett eget TV-program på CBC “The Nature of Things”. Men hans första program var ett barnprogram. 1970 började “Suzuki on Science” sändas. Han fick 2009 samma pris som Thunberg nyligen fick, Right Livelihood Award. Han har skrivit 52 böcker, i princip samtliga om miljö. 

Som av en händelse startade han en stiftelse när hon var som mest känd, 1990.

Sedan 2008 har Suzukis främsta fokus varit just klimatet och stiftelsens huvudfokus är samma som klimatstrejkerna – att hela Parisavtalet ska införas. 

David Suzuki Foundation, där Severn är aktiv även idag som 39-åring, faktum är att hela familjen är aktiv där.

Och även denna stiftelse har fått pengar av amerikanska stiftelser som Rockerfeller. 

Big money i klimatalarmindustrin

84 miljoner dollar (840 miljoner kronor) tog Suzuki emot mellan 2000 och 2010.

Stiftelsen är också en del av 350.org:s partners. 


Att just använda barn som frontfigur är alltså ingen ny strategi.

Aktivisthandboken av Randy Shaw skriver uttryckligen att unga är den bästa gruppen att använda som aktivister. 

En annan taktik är “fear and loathing” gentemot politiker, att de ska kosta att bryta löften, genom att aktivistgrupper hittar oväntade allianser, använder alternativ media och klassisk fysisk aktivism som “sit-ins” (strejker, ex Greta Thunberg) och die-ins (folk spelar döda, ex Extinction Rebellion).

En copy paste på hur klimatstrejkerna är organiserade och vad Thunberg säger i sina tal. 

“Jag vill att ni ska få panik.”

Severn Suzuki kallades “the girl who silenced the world for 5 minutes”. 

Idag är hon bara ytterligare en klimataktivist, med kända föräldrar. 

Men hon trodde också som barn att hennes “bardom och framtid” var stulen. Det visade sig att jorden inte gick under, då heller. Hon utbildade sig istället på Yale, gifte sig och fick två barn.

Hur lång tid tar det innan vi ser Thunberg Foundation?

…….

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

Swish: 0762096244

0 kommentarer till Suzuki copy paste

 1. David Suzuki är inte en klimat eller miljö specialist! Han är en sociolog!
  Bortsett från det: Jag har försökt få svar på hur frk. Thunberg färdades från New York till Montreal och hur hon räknar med att förflytta sig från Montreal till Santiago de Chile?
  NY till Montreal, elbil? Det går nämligen inga elektriska tåg på den sträckan. Det går överhuvudtaget nästan bara diesel tåg i Nordamerika! Likadant i Sydamerika… Har du något svar?

 2. Greta behöver nog ingen “foundation” för insamling av pengar då hon , enligt Antikrist Obamas egna ord “är i samma lag nu”. och han frågade henne också i samma videoklipp: “do you believe in fisting?” och så “fistar” han henne…….. det är onda jävlar som styr denna värld.

  och btw, gör en youtube sök på “jesus obama dream OR vision” och en lär landa på en nästan omättlig lista på folk som delar med sig av drömmar och syner från HERREN JESUS KRISTUS om Antikrist Obama.

  de andra småtjejerna som varit tidigare och talat på liknande sätt bör nog bara ses som “forerunners” till det satanistiska greta-spektaklet.

  hon lär ha kontakt med stora mäktiga bankmänniskor också, och på ett klipp säger hon typ “vi kunde rädda bankerna, så då kan vi rädda planeten”…

  att hon är en helvetes-predikant, alltså RENT HELVETE är inte minst uppenbarat genom att i ett av sina tal LOVA EVIG OFÖRLÅTELSE för de av oss som inte vill ha hennes grupp som ledare.

  påminner inte lite om den såkallade judinnan “Barbara Spectre” som för drygt tio år sedan, kanske 20, hotade hela Europa med DÖDEN om vi inte tog hennes kriminella grupp som ledare och går in i “multicultural mode” – klippet finns på youtube – och något år efter den intervjun så kan vi se samma kärring på ett fotografi med den svenska clownen nr #1, HOST* jag menade ju KONUNGEN AV LANDET SVERIGE! (eller hur?) där han BUGAR SIG INFÖR HENNE OCH GER HENNE EN MEDALJ!

  nä tvi på Satans foster och kärringar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap