Sök
Stäng denna sökruta.

Suzuki copy paste

Varken att använda barn i aktivistkampanjer eller i miljörörelsen är nytt. Många känner numera till Severn Suzuki, som redan 1992 talade för FN vid en ålder av 13 år. Hon startade sin egen miljöorganisation - Environmental Children Organisation när hon var 9 år. Som ni kan se påminner hennes tal i FN 1992 väldigt mycket om Thunbergs samtliga tal.  Det var ingen slump att det var just Severn Suzuki som blev 90-talets barnmiljökämpe - hennes pappa David Suzuki är en känd kanadensisk miljöaktivist. Han hade under många år ett eget TV-program på CBC "The Nature of Things". Men hans första program var ett barnprogram. 1970 började "Suzuki on Science" sändas. Han fick 2009 samma pris som Thunberg nyligen fick,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon