Search
Close this search box.

Egenintresset ljuger aldrig

En av alla avslöjanden om korruption av biståndet kom och Moderaterna gick ut med det enda rätta, som jag personligen väntat länge på - vi måste skära i budgeten rejält. Det är inte rimligt att lägga 50 miljarder av skattebetalarnas pengar varje år till SIDA att få bestämma om på egen hand.  Som ett brev på posten mobiliserade biståndsindustrin och gick ut på SvD Debatt för att protestera.  Trots att den extrema fattigdomen sjunker varje år anförde de först hungern som ett argument för att inte skära i biståndet. Givetvis finns det fortfarande folk som svälter och i området söder om Sahara växer den i vissa länder men globalt sjunker den varje år sedan decennier.  Men de flesta på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon