Sök
Stäng denna sökruta.

Arbetsförmedlingen klampar vidare i porslinsfabriken

Jag har skrivit tidigare om Arbetsförmedlingens kampanj "Gör plats", som är ett särskilt uppdrag från regeringen att fokusera på handikappade.  Nu klampar de vidare i sin tondövhet.  På stortavlor har de bland annat den här bilden: Och det kanske inte ser upprörande ut vid första anblick, framför allt inte om du inte har koll på Youtubern Therese Lindgren. För det här hennes ansikte på bilden.  Men inte hennes kropp.  Den tillhör nämligen en helt annan person, Natalie Chanise Eriksson, som fick ett modelljobb. Trodde hon, tills hon upptäckte att modellandet handlade om att photoshoppas bort av Arbetsförmedlingen. Ironin är påtaglig. Att vår största myndighet i sitt försök att sätta fokus på diskriminering av handikappade någonstans själva diskriminerar en handikappad,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon