Sök
Stäng denna sökruta.

Överklagan Pensionsmyndigheten

 Ni som följt mig vet att jag just nu har en pågående diskussion med Pensionsmyndigheten huruvida de ska lämna ut handlingar jag begärt eller inte.  Första ronden vann de, de vägrade nämligen. Så jag har nu överklagat till Kammarrätten.  Jag är, som ni jurister noterar, inte någon jurist själv men tycker ändå att mina poänger går fram, så ni får ursäkta de brister överklagan har i era ögon. :-) Jag tror att jag vinner. Men den som lever får se. ............  Överklagande gällande beslut  dnr/ref VER 2019—322-2 Pensionsmyndigheten Jag begärde den 12 september via registrator ut den allmänna handlingen, enligt min grundlagsskyddade rättighet offentlighetsprincipen reglerad i TF kap 2: statistik om efterlevandepension för barn fördelat på år, total summa...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon