Sök
Stäng denna sökruta.

Till alla tillväxthatare

Det finns mycket att bli trött på i samtiden men en sak som retar gallfeber på mig just nu är den nyinspirerade klimatkämpen Lidingö-mamman. Här får Lidingö symbolisera alla personer i övre medelklass, välutbildade som ägnat första halva av vuxenlivet att satsa på karriären, andra delen att fokusera med på sina två-tre-fyra barn och nu, i medelåldern, plötsligt hittat något slags grönt världsförbättrarpatos långt där inne bland krossade drömmar om styrelserum, ekonomiskt oberoende och internationell karriär.  Ni vet vem jag menar. Ni har alla dem i er närhet eller åtminstone på sociala medier.  De delar just nu saker om klimathotet, ledsna isbjörnar och texter om att tillväxt inte är bra. Något måste göras! Jorden går under! De går heller...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon