Sök
Stäng denna sökruta.

350.org

Att klimathysterin och klimatstrejkerna är globala vet vi redan. Och vi vet också att även om Greta Thunberg är affischnamn är det inte med henne det börjar eller slutar. Många är intressena och organisationerna som både drivit på och som organiserar.  En central organisation är 350.org.  2008 startade Bill McKibben organisationen 350.org, vars namn syftar på att jorden inte är säker från undergång om inte koldioxiden hamnar under 350 ppm. McKibben är collegeprofessor, journalist och klimataktivist. Son till redaktören för näringslivsdelen i Boston Globe bestämde han sig under Reagans presidentkampanj 1980 att ägna sitt liv åt miljökampen. 1989 skrev han boken ”The end of nature” och är en framstående företrädare för undergångsaktivisterna. 2012 satt han tre dagar i fängelse...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon