Sök
Stäng denna sökruta.

Skolverket städar

Våra barn har under 2000-talet halkat efter i kunskap, det är ingen nyhet. Vänstern skyller på skolvalet men sanningen är mycket enklare - vi har för dålig undervisning. Både var gäller prioritering i skolan och för dåliga lärare. Det är bara att läsa vad PISA och OECD skriver i sina utvärderingar. Våra barn kan för lite.  Vad är då Skolverkets lösning? Att ta bort antiken från historia i grundskolan. Våra barn ska inte få lära sig ett dyft om romarriket och antika Grekland, eller Egypten om de får bestämma.  Skälet? Det finns tydligen inte plats för bildning i skolan. Skolverket tycker att historia inte ska vara just kunskap om historia utan ge "ett större förklaringsvärde på samtidens problem". Noterar...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon