Sök
Stäng denna sökruta.

Incels och extremfeminismen

Få hade hört uttrycket "incel" för ett halvår sedan, nu publicerade Expressen nyligen ett reportage av gruppen med en namngiven person dessutom.  De ofrivilligt sexlösa, förhållandelösa, de utanför pargemenskap. De lämnades på perrongen när resten gick vidare, in i relationer, äktenskap och familjeliv.  Men det mest framträdande när man lyssnar på dem är hur mycket de har gemensamt med den grupp de hatar mest - extremfeminismen.  För incels skyller nämligen sina tillkortakommanden på det andra könets framgångar och utveckling. Och de ser individer som framför allt del av kollektivet "kön". Exakt så som feministerna ser på oss.  Först och främst är man det man har mellan benen. Och det är där vår lojalitet därför ska förväntas vara.  I Expressen-artikeln,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon