Sök
Stäng denna sökruta.

Cirkus Klimatstrejk

Häromdagen noterade jag att Expressen gjort en sammanställning om nätverket kring Greta Thunberg och all hjälp hon fått. Men utan att hänvisa till någon av oss som var först med att skriva om det. Jag har till exempel pratat med franska Marianne, engelsk press och chilensk.  Men Expressen låtsas som om de har hittat all information själva så jag länkar inte till artikeln, som de dessutom låst in.  Den listan de har är dessutom halvbra gjord då de missat en hel del. Jag kommer återkomma till det i nästa inlägg men jag gjorde en egen bild på grundval av det jag vet, och några nyheter även för mig.  Som till exempel att Janine Okeefe är en centralfigur för att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon