Sök
Stäng denna sökruta.

Jämställdhet ska fixa kriminalitet

Det finns ju ett skäl varför Folkpartiet just nu putsar Stefan Löfvens skor och det är att de är folkpartister. Och aldrig varit särskilt mycket höger eller borgerliga. De svenska folkpartister är socialliberala, inte liberala, och mycket mer "social" än liberal.  I Stockholm heter socialborgarrådet Jan Jönsson och är just folkpartist.  Och precis som resten av vänstern vill han bota kriminalitet med genus. Jag läste underlaget till den där artikeln och utspelet via Insyn Sverige. Där hittade jag några fina formuleringar.  Det är strukturernas fel att småbarnsmammor avrättas mitt på dagen, att ambulanshelikoptrar beskjuts med grön laser och att vi har fem våldtäkter per dag i Stockholm. Människor med snoppar. Bara de slutade att hålla med sin toxiska manskulitet skulle...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon