Sök
Stäng denna sökruta.

Sluta hacka på Voi

För ett år sedan började man se dem i stadsmiljön - elscootrarna. Som med ett smart inloggningssystem via QR-koder och en app där man registrerar sitt kreditkort gör att du lätt och smidigt när du går förbi en scannar för att kolla om den är ledig och har batteri och sedan låser upp den. Summan dras automatiskt från kortet sedan.  Men under våren har det dykt upp en strid klagomål - ni har alla dessa gnällspikar i era sociala medierflöden. Scootrarna skräpar ner, är i vägen och borde ändå inte alla cykla ändå?  Vissa politiker har lyft att man borde förbjuda dem för att en person (1) hittills dött.  Som om det inte varje vecka är olyckor med cyklar,...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon