Sök
Stäng denna sökruta.

Vänsterpartisten på Pensionsmyndigheten

Det här börjar bli en följetong.  Det började med en helt vanlig begäran om allmän handling, något jag gör ofta i mitt jobb. Det kommer inte sluta med det överklagande till Kammarrätten jag ska skicka nästa vecka.  Nu visar det sig att statistikchefen på Pensionsmyndigheten, Hanna Linnér, som valde att ta över en begäran till registrator dessutom som jag la i torsdags trots att den inte var ställd till statistikenheten utan till registrator, verkar ha egna motiv varför hon obstruerar.  Hon är medlem i Vänsterpartiet Hammarby-Skarpnäck.  2015 satt hon i den lokala styrelsen.  Hon var faktiskt kassör enligt verksamhetsberättelsen 2015. Det finns flera Hanna Linnér i Sverige än en så hur vet du att det är hon, kanske ni...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon