Sök
Stäng denna sökruta.

ETC Bygg – ett utedass

Ni som följt mig ett tag vet att jag har en pågående granskning av ETC-koncernen och hans enda affärsidé - fixa skattepengar.  Tyvärr har en rad städer gått på hans byggbluffande och gett honom markanvisning, jag antar att han säkert kan vara en bra säljare som den bidragsentreprenör han är.  I Västerås fick han markanvisning på Öster Mälarstrand och byggstarten har gått. Per Bolund tog det symboliska första spadtaget eftersom även han har gått på säljmaskineriet. Tråkigt att en minister legitimerar ett projekt som bygger på luftslott och skattebidrag. Detta skedde i juli 2019.  Den 21 augusti började bygget och det är planerat första inflyttning i januari 2020. Givetvis bygger denna kalkyl på att Johan Ehrenberg maxar inbetalningen av...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon