Sök
Stäng denna sökruta.

Pensionsmyndigheten mörkar

Rond två.  Jag har som ni vet allmänt Pensionsmyndigheten till JO för att de påstod att ett utdrag ur deras databas vad gäller efterlevandepensioner skulle debiteras 850 kronor.  Jag ser fram emot att JO tittar på fallet och förhoppningsvis tar upp det för att det handlar om huruvida offentlighetsprincipen gäller eller om myndigheten godtyckligt själva får avgöra vad som faller inom det de anser att de måste lämna ut och det de kan vägra.  Jag testade att begära ut uppgifterna igen.  Den här gången inte till statistikenheten utan direkt till registrator. Men Hanna Linnér, som jag anmält, valde att ta ärendet igen. Själv.  Och fortsätter obstruera.  "Vi beslutar att avslå din begäran. Vår bedömning är att den sammanställning du...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon