Sök
Stäng denna sökruta.

Ytterligare en bidragskran – Skolverket

Jag vet sedan de fem år jag jobbat med att granska bland annat föreningsbidrag att sättet många föreningar försörjer sig är att bidragsshoppa. De söker bidrag överallt de kan och anpassar ansökningarna bara efter vad kranen behöver höra. Allt för att skaffa pengar till löner till sig själva och sina kompisar.  Skolverket var en för mig hittills okänd kran med bidrag. Men de beviljar bidrag till läxhjälp.  Vad som krävs för att få bidrag är oklart. Man behöver till exempel inte en hemsida. Jag har nämligen kollat på de organisationer som fick bidrag till läxhjälp av Skolverket 2018.     Att Riksförbundet eller Mattecentrum får bidrag för läxhjälp är inga konstigheter, det vet man att de ordnar just läxhjälp...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon