Sök
Stäng denna sökruta.

Terroristkopplade Grupp 194 får bidrag för läxhjälp

Hamas-kopplade Grupp 194, som Jonas Sjöstedt träffade och myste med ni minns? De som spridit antisemitiska bilder, poserat med automatvapen och stått bakom en massaker på skolungdomar? Deras ledare Said Hadrous kandiderade i valet 2018 till riksdagen för Vänsterpartiet. Trots att gruppen har ett nära samarbete med DFLP.   Terrorforskaren Magnus Ranstorp beskrev gruppen så här på Twitter:  Och trots allt detta, att de hyllat mord på barn, ansåg Skolverket att de kvalificerade sig för att få bidrag för läxhjälp.  146 000 kronor gratispengar från skatt kunde denna terroranknutna grupp kassera in av våra pengar bara 2018.  Om inte detta bevisar att Skolverket har noll koll och strösslar iväg skattepengar utan research och krav vet jag inte vad som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon