Sök
Stäng denna sökruta.

Kaffepengar och bluffar

Det främsta sättet att sammanfatta budgeten. Men problemet när insatserna är höga - Centern och Folkpartiet krossade Alliansen - är att de trots den malliga JÖKen måste hålla god min även om saker begravs i utredningar och de får smulor av budgeten till övrigt på önskelistan.  Vad C och Fp än får ut av förhandlingarna, framför allt C som grävt djupa skyttegravar mot M och KD på ett sätt Fp inte gjort, måste de precis som Jonas Sjöstedt utmåla varenda krona som en enorm summa pengar och en stor seger. Annars har de tappat ansiktet och förlorat.  Att det sedan är djupt oansvarigt att tvinga till sig extra-allt-grejer när vi har enorma grundläggande problem i Sverige som måste fixas...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon