Search
Close this search box.

Meningslöst daltande med kriminella

Det har varit 600 skjutningar i Sverige och 83 döda bara mellan 2017 och 2018. Enligt en rapport från i vintras från polisforskaren Amir Rostami finns det 15 000 personer i olika grad engagerade i gängen. Det är så mycket utredningsarbete att polisen lägger grova brott som våldtäkter på hög och kan inte skydda unga från att trakasseras av kriminella eller rånas.  Bilden nedan är tagen från Fokus, 6-12 sept 2019.   I samma artikel jag tog bilden från i Fokus intervjuas en av dessa otaliga organisationer genom åren som säger sig vilja arbeta mot våldet, men är en del av problemet - Förorten mot våld.    De är en del av samma vänsterrörelse som i decennier använt lobbyism...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon