Sök
Stäng denna sökruta.

Omar Mustafa försvann

Jag har kritiserat Studiefrämjandet i några inlägg då de betett sig på ett helt orimligt sätt när de krävde att få boka Centrum för sekulär bildnings föreläsare och sedan avbokade hela arrangemanget.  Där konstaterade jag att Studiefrämjandets VD sitter i samma styrelse som islamisten Omar Mustafa, i Studieförbunden, och det inte är en oäven tanke att det var så de plötsligt fick kalla fötter och kallade Bassam al Bagdhadys organisation för islamofobisk. Ibn Rushd och gänget Omar Mustafa hänger med har nämligen för vana att utöva massiv påverkan på alla som ens bokar in en föreläsare de ogillar (en som kritiserar dem och islamism). Dagen efter har Studieförbunden utan att meddela varför plockat bort Omar Mustafa från sin hemsida. ...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon