Omar Mustafa försvann

Jag har kritiserat Studiefrämjandet i några inlägg då de betett sig på ett helt orimligt sätt när de krävde att få boka Centrum för sekulär bildnings föreläsare och sedan avbokade hela arrangemanget. 

Där konstaterade jag att Studiefrämjandets VD sitter i samma styrelse som islamisten Omar Mustafa, i Studieförbunden, och det inte är en oäven tanke att det var så de plötsligt fick kalla fötter och kallade Bassam al Bagdhadys organisation för islamofobisk. Ibn Rushd och gänget Omar Mustafa hänger med har nämligen för vana att utöva massiv påverkan på alla som ens bokar in en föreläsare de ogillar (en som kritiserar dem och islamism).

Dagen efter har Studieförbunden utan att meddela varför plockat bort Omar Mustafa från sin hemsida. 

Se bilden jag tog i förrgår:

Idag ser sidan på styrelsen för Studieförbunden ut så här: 

Omar Mustafa är plötsligt borta. 


Utan någon förklaring i form av en uppdaterande text eller något. Lite kritik och abrakadabra – borta. Borttrollad.

Vad hände där egentligen?

 

…………

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

Swish: 0762096244

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!