Sök
Stäng denna sökruta.

Arbetsförmedlingen läxar upp företagare

En klassiker tyvärr. Att myndigheter tar sig ton och försöker göra ner företagare, vi har ju hela Arbetsmiljöverket vars primära syfte verkar vara just det - att utmåla företagare som kassa människor.  Arbetsförmedlingen (AF) har ett projekt för att få handikappade att få jobb, som de döpt till Gör Plats. Inget fel med intentionen. Det är utförandet som är fel.  Alla arbetsgivare som är inskrivna hos dem och som regelbundet annonserar efter folk får ett nyhetsbrev och i det senaste hade AF med en annons för sitt projekt.  Jag testade att göra en "ny sorts platsannons". Inspirerad av ett aktuellt exempel med en handikappad (döv) som sökte jobb i en reception valde jag receptionist.  När jag skrev att det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon