Search
Close this search box.

Studiefrämjandet och islamofobin

Jag skrev igår om att Studiefrämjandet inte verkar tro på bildning och yttrandefrihet utan valde istället att på oklara grunder och beskyllningar om rasism avboka Centrum för sekulär bildning från tidigare inbokade event.  Nu visar det sig finnas tydliga skäl varför. Tipstack till Nima Dervish som publicerade detta på sin Facebook-sida. Gustav Öhrn som är chef på Studiefrämjandet sitter i samma styrelse som Omar Mustafa, i Studieförbundet.  Det här är deras framsida på verksamhetsplanen. Att Öhrn, genom sin relation med Ibn Rushd och Omar Mustafa, en av de mest framstående islamisterna i Sverige, kritiserar terrorforskare för att vara islamofobier, precis det som Ibn Rusdh et al gjort, är därför inte konstigt. Han ringde väl Öhrn om krävde att han...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon