Search
Close this search box.

Våld och invandring

Filipstad är kommunen på allas läppar efter deras nödrop och sedan Uppdrag Granskning. Kommunen tog emot en stor andel utlandsfödda givet befolkningsmängd och är nu nära ruinens brant då andelen som inte jobbar har ökat explosionsartat medan utflyttningen av de som gör inte avtagit utan ökar.  Men med ökningen av utlandsfödda ökade också våldsbrotten i Filipstad.  Newsworthy är för övrigt en bra sajt för statistik och drivs av journalister, där kan man söka på vilka orter som helst.  Jag ville kolla om det fanns fler kommuner, som både larmat om ekonomisk kris på grund av utlandsfödda och ökningen av dessa, och som samtidigt fått ökat antal våldsbrott.  Högsby kommun är en av de kommuner som tog emot flest utlandsfödda...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon