Våld och invandring


Filipstad är kommunen på allas läppar efter deras nödrop och sedan Uppdrag Granskning. Kommunen tog emot en stor andel utlandsfödda givet befolkningsmängd och är nu nära ruinens brant då andelen som inte jobbar har ökat explosionsartat medan utflyttningen av de som gör inte avtagit utan ökar. 

Men med ökningen av utlandsfödda ökade också våldsbrotten i Filipstad. 

Newsworthy är för övrigt en bra sajt för statistik och drivs av journalister, där kan man söka på vilka orter som helst. 

Jag ville kolla om det fanns fler kommuner, som både larmat om ekonomisk kris på grund av utlandsfödda och ökningen av dessa, och som samtidigt fått ökat antal våldsbrott. 

Högsby kommun är en av de kommuner som tog emot flest utlandsfödda givet folkmängd. Det centerpartistiska kommunalrådet ville inte höra talas om ekonomiska problem och utflyttning för ett par år sedan. De fick ju statsbidrag. 

 

Nu har verkligheten kommit ikapp och hon medger att kommunen är i ekonomisk kris. Jag vet inte vad det är med kommunalråd, kan de inte räkna? Givetvis är ett tillfälligt stöd av staten just ett tillfälligt, som alltså inte kan beräknas försörja kommunen längre än de år den garanteras. 

Våldsbrottens utveckling är tyvärr lika som Filipstad – det har gått upp rejält och Högsby toppar nu Kalmar läns statistik. 


Östra Göinge heter den kommun i Skåne som tog emot flest antal flyktingar givet sin befolkningsmängd. 

Samma utveckling där som i Filipstad och Högsby – våldsbrotten har ökat radikalt. 

Mitt sista exempel är Gullspång, som också är en kommun som givet befolkningsmängden tagit emot många utlandsfödda. De har drygt 5 000 invånare, och 800 av dem är utlandsfödda. 

 

Även de vittnar nu om stora ekonomiska underskott. 

 

Och även här har det varit en stor ökningar av antal våldsbrott. 

 

 

Det som av kommunalråd utmålades som en ekonomisk vinst, på grund av de tillfälliga statsbidragen, har alltså snabbt förvandlats till både en ekonomisk kris men också en kris för tryggheten på orterna. 

Problemen som migrationskrisen och integrationskrisen för med sig verkar vi tyvärr inte sett ens början på. 

……………………..

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

Swish: 0762096244 

 

 

 

 

0 kommentarer till Våld och invandring

 1. ”Alla kulturer är lika fina och värda.”

  Kulturrelativismens spöke fördunklar allt och tog bort förmågan hos många att tänka logiskt och rationellt.
  Vi som ropade till för 20-30 år sedan och påvisade att det ”inte kommer sluta bra” blev kallade rasister och tystades ner med hot och våld.
  Jag tycker faktiskt inte synd om er, ni förtjänar det här!
  Eftersom kulturmarxismen nu genomsyrar allt från regering, departement, landstig, kommuner, skola, offentliga och privata bolag så finns det inget hopp för en helomvändning.
  Det är som om mordbrännaren ska släcka branden….Game Over Sverige.

 2. Jag vet det där om “Correlation does not imply causation”, men med sådana här diagram måste man börja fundera på kopplingen!

 3. Sverige är ett typexempel på vad som händer med en fungerande nation när det saknas ett starkt och icke-trendkänsligt konservativt parti.
  Under mer än två generationer har det inte funnits en röst som sagt STOPP OCH BELÄGG.
  Här har socialister, kommunister, socialliberaler och nyliberaler tillåtits rasera allt utan motstånd.
  För vad? För ”mångfald”?
  Satans jävla landsförräderi är vad det är. Som att låta räven vakta hönsgården!

 4. Centerpartiet har trots motsägande ekonomisk forskning inte nöjt sig med att anföra moraliska skäl för immigration, vilka iom sig naturligen kan ifrågasättas och då inte minst gymnasieamnestin, nej Centerpartiet och dess talesperson Johanna Jönsson har inbilskt och med en dåres envishet hävdat att Sverige tjänar på imigrationen, uppenbarligen oberoende av hur den ser ut och oberoende av integration, bostadsförsörjning, undanträngsningseffekter etc.

  Nu visar det sig med önskvärd tydlighet att de bidragsmaximerande kommuner som förblindats av statsbidrag i enlighet med idiotin kring Sandviksrapporten, bitit sig själva i svansen. Då rycker naturligtvis Centerpartiet ut till stöd för en uttökad Robin-hood-skatt och transferering mellan kommunerna. Allt för att inte ta ansvar och försöka frisera de ekonomiska konsekvenserna av den bottenlöst, antiintellektuella demagogi som Centerpartiet kolporterat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap