Search
Close this search box.

(S)wedbank

Jaha. Då är numera även Swedbank en sossebank. För räkna med fler sosserekryteringar.  Först ville Göran Persson ta över ordförandeklubban, och såg till så att det blev. Tro inget annat än att idén kommer från Persson själv. Han är en mästare på spelet och han hade en kompis i valberedningen: Jens Henriksson.  Han är lojal Göran Persson sedan länge. Först jobbade han åt Erik Åsbrink, sedan Göran Persson själv och därefter Bosse Ringholm.  Men karriären i sossarna inleddes tidigt, som uppväxt med radikala vänsteraktivister till föräldrar var ett steg till höger att gå med i Socialdemokraterna. Han tog över ordförandeklubban för S-studenter i Lund efter Morgan Johansson.  Redan 1994, när Göran Persson blev finansminister, började han jobba för sossarna...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon