Sök
Stäng denna sökruta.

Sparken i hederns namn

Det har aldrig hänt att jag försvarat en vänsterpartist. Det är ett extremt parti som inte borde få vara med i finrummen utan isoleras.  Men idag händer det. För igår uteslöt de Amineh Kakabaveh, en av våra största kämpar mot hedersförtryck och den enda rösten från vänster som hörs, vid sidan om Nalin Pekgul.  Hon fick igår veta, via medier, att hon uteslutits. Partisekreterare skyller på att hon spridit "fejk news".  I Studio Ett sa partisekreterare Aron Etzler att Kakabaveh "kränkt en religion" (lyssnar på klippet, ca 17.10 in i sändningen) Det vill säga begått hädelse. Jag kollade därför upp en del andra fall med övertramp och då Vänsterpartiet haft solklara fall för uteslutning. Här är vad jag hittade:...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon