Twitterministern


Morgan Johansson har varit Justitieminister i 1788 dagar.

Ändå har han inte löst ett enda problem med kriminaliteten, det har bara blivit värre.

Två kvinnor skjuts till döds på två dagar. Vad gör då Morgan Johansson?

Twittrar.

0 kommentarer till Twitterministern

  1. Hur har han tid att tweeta när så mycket kriminalitet pågår som han inte tar sig tid att motarbeta. Sluta snacka – fixa jobbet!

  2. Nu är allt detta ett fullständigt påhitt. Brasiliens bränder är snarare 80% UNDER genomsnittet för de 10 föregående åren – ungefär. Dessutom brinner det ÄNNU mer f n i Afrika än i Sydamerika. Fullt normalt för årstiden. Det har alltid brunnit mer i Afrika, eftersom människan sedan typ 1 miljon år bakåt lärt sig bruka markerna med s k “eldbruk”. Ett friskt ekologiskt brukat Afrika föryngras genom brand.

    Vad gäller Brasilien, så har det inte sedan 1600-talet varit så mycket regnskog som nu. Fram till ca 1500 var Brasilien uppodlat av 20-40 miljoner människor av Aboriguinéetyp. De anlände ca 60000 fkr och utvecklade sedan genom åren sin civilisation. Allt arkeologiskt bekräftat. Tyvärr så hade deras förfäder inte mött Denisovaner/Neanderthalare, så de hade inte ärvt deras imunsystem, så 99,99% dog ut under 1500-1600 av Européernas medförda – för dem pandemiska – barnsjukdomar etc. Digerdöden är fånigt att jämföra med.

    MAN KAN SÄGA ATT F N ÅTERSTÄLLS AMAZONAS TILL VAD DET EN GÅNG VAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap