Sök
Stäng denna sökruta.

Fd LO-medarbetare och vänsteraktivist bakom knark-drevet

Saker är sällan en slump, det är den viktigaste erfarenheten av mitt jobb som är inne på sitt femte år.  Varför Stefan Löfven gick ut och babblade om knarkandet i Danderyd är lite oklart. Kanske för att de lanserade någon slags strategi mot droger samtidigt eller så var det ett helt vanligt utspel för att ta bort fokus från budgetförhandlingarna som pågår. Eller så handlar det om att försöka dra igång en klassretorik.  Men vi vet att han använde information från 2018. Då skrev SVT om en liten studie Brå gjort och de ägnade sedan ett flertal artiklar åt att sätta bilden att Danderyd var ett knark-problem.  Den första artikeln i artikelserien publicerades den 7 mars 2018, valåret.  Då...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon