Sök
Stäng denna sökruta.

Så skapas en pamp

Jag har skrivit en bok om pampar, den är sen men den kommer ut inom kort. I boken går jag igenom pampens historia från 1970-talet och framåt, de flesta pamparna kommer från LO och arbetarrörelsen helt enkelt för att det är där de absolut flesta pamparna funnits.  Och om ni trodde att pampen var ett historiskt fenomen tror ni fel - det finns flest pampar i avsnittet 2010-talet. Därför är det intressant att de hur en pamp blir till, i realtid.  Får jag presentera Philip Botström? Nuvarande SSU-ordförande som på ett helt makalöst sätt visar oss hur en nutida pamp blir till, helt frivilligt.  Botström blev förmodligen mest känd för allmänheten när han 2017 valde att åka taxi hela...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon