Sök
Stäng denna sökruta.

Giriga SSU

Av någon obegriplig anledning slopade MUCF kravet på att ungdomsförbund ska ha en medlemsavgift (!) i våras. SSU var snabba att direkt göra det gratis för samtliga.  Det kan de göra för att de inte är beroende av vare sig medlemsavgifter, eller offentliga bidrag. De lurar nämligen pensionärer för det, genom kombilotteriet.  I april blev det känt att SSU är det i särklass rikaste ungdomsförbundet.  De får 60 miljoner kronor i bidrag varje år, men då kommer 30 miljoner kronor från lotteriet.  Det är nästan fyra gånger mer än näst intäktsdrivande ungdomsförbund, CUF. Men de tillhör det i särklass rikaste partiet så det är inte konstigt - Centern har en miljard eller så sedan de sålde ett mediehus.  MUF...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon