Sök
Stäng denna sökruta.

Folkpartiet i Rosenbad

Så föll de till föga, det fattigaste partiet som fortsatt ligger under spärren för att de gick till val på en borgerlig regering och nu sitter i Stefan Löfvens knä.  Folkpartiet, med nya partiledaren Sabuni, meddelade i somras att man accepterar erbjudande från Socialdemokraterna om att ha en egen stab i regeringskansliet.  Så jag begärde ut anställningsavtalen.  De som fick jobben är: Joakim Rönnbäck, Anna Prucha, Sophia Metelius, Erik Scheller och Malin Strid.  Bara lönerna motsvarar en årlig kostnad på ca 5,3 miljoner kronor inklusive sociala avgifter. Sedan har vi alla förmåner, som pension, friskvård etc samt kostnader för datorer, mobiler, program, representation, resor Så det handlar om en summa som är det dubbla förmodligen. Nu är "gåvan" inte...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon