Search
Close this search box.

Larger than life Jan

Jan Guillou har levererat ännu en av sina i bästa fall platta analyser om svensk politik, oftast dock bara en av alla dessa redan skrivna och därför gammal skåpmat i ett försök till ny kantstött förpackning.  De rika, ett av de skojigaste temana den gamla kommunisten Guillou vet.  I kolumnen påstår han att han utövar "negativ skatteplanering". Han förklarar inte vad han menar med det utan låter läsaren tolka så min tolkning är att han menar att han anstränger sig för att betala så mycket skatt som möjligt.  Längre ner i texten kommer lite mer information - utdelning. Det är att skatteplanera, alltså torde negativ skatteplanering vara att man inte tar utdelning.  Hur Jan själv gör i sina bolag...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon