Sök
Stäng denna sökruta.

Islamisterna i Östersund

Igår körde en kazakstansk man fort på Stortorget och försökte enligt uppgift köra på folk. I bilen återfanns röda dunkar.  Polisen var snabbt på plats och grep mannen. Idag har han häktats misstänkt för förberedelse för terrorbrott.  Svensk media? De beskriver mannen som "omtyckt kollega och make".  Familjen utvisades 2016, de är uzbeker från Kazakstan och ljög för att få uppehållstillstånd om en hotbild men lyckades komma tillbaka genom arbetstillstånd.  Han arbetade i vården.  Knivar och dunkar med okänt innehåll hittades i bilen, ändå framhåller både Aftonbladet och Expressen att han var en sådan fin person.  Man skulle kunna tro att det är en slump att just en uzbek just i Östersund försöker begå terrorbrott men tyvärr inte. För...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon