Vänsterpartiet – alltid i extremisternas knä


Det är egentligen makalöst att vi har ett parti i landets riksdag som anses rumsrent trots allt de har i sin svarta bok. Jag pratar förstås om Vänsterpartiet fd kommunisterna som senast 2010 gick till val på att införa planekonomi och vars nuvarande partiprogram inte utesluter väpnad revolution – det ska vara sista vägen fram. 

De stödde Sovjet och var del av samma internationella organisation, skickade grattistelegram till diktatorer som mördade sin egen befolkning och bjöd in dem till sina kongresser så sent som på slutet av 1980-talet. När jag gick i högstadiet. 

Blodet från 100 miljoner mördade i kommunismens namn finns på Vänsterpartiets händer. De har aldrig heller gjort upp med sin historia utan hedrade den tvärtom genom att ha en kommunist som partiledare som grät när Berlinmuren föll. 

Jag har aldrig förstått varför vänsterextremer kommer undan med språkglidningen “anti våld” och “civil olydnad”. 

Att sabotera är olagligt. Att vägra lyda gällande lagar och göra som ordningsmakten bestämmer. Vad då olydnad? Kriminell aktivitet är kriminell aktivitet. Punkt. 

Och att bryta sig in, hota och även slå folk är heller inte “icke våld”. Utan rakt av våld. 

Nyligen ägnade sig en av de extrema miljörörelsegrupper som växer upp som svampar i klimatalarmisternas högkonjunktur som vi befinner oss i – alla vädrar de morgonluft att äntligen få kräva socialism och planekonomi igen, vilken täckmantel som gäller just nu är ointressant. Vid millenieskiftet handlade det om banker, idag är det klimatet. Potejto potato. 

I söndags hade aktionsgruppen Flyglarm Arlanda en “icke vålds” aktion. Det vill säga – en helt vanlig orimlig kriminell handling där de stoppade bränslevagnar vid godsterminalen i Brista som skulle till Arlanda. 

Konsekvensen blir bara att bränslet kommer fraktas i mer miljöovänliga lastbilar om tågen inte kommer fram. 

Att Vänsterpartiet sanktionerar det här rimmar helt i linje med deras kassa demokratisyn och vurmande för dikatorer de gjort fler gånger än någon kan räkna. 

Så Flyglarm Arlandas presstalesperson är givetvis Vänsterpartist, hon kandiderade i EP-valet i våras.

Hon ska begå fler kriminella handlingar i Göteborg är det tänkt.

En annan person som gillar olaglig aktivitet är såklart Greenpeace, ökända för att strunta i lagar. Fanny Sannerud har även arbetat på 350.org där Fridays for Future-frontfiguren i Tyskland Louisa Neubauer gör. Hon som alltid står bakom Greta Thunberg och som har ett förflutet i Die Grüne ni vet. 

Folk som gillat den här aktionen kryllar det av anställda i just Vänsterpartiet. Som deras politiska sekreterare i Region Stockholm, Tomas Ekman.

Och deras webbredaktör Maria Carlsson. 

Richard Hjort Warlenius, som är vice gruppledare i Stockholms stad. 


De har heller inga problem att legitimera hot och våld på lantbrukare och jägare samt skadegörelse på deras egendom. 

Det finns en obskyr sida på Facebook som kallar som Revolution Rov. Det ser ut som en riktig trollfabrik och har en uppsjö av dåliga memes på sin sida.

Bland annat dessa smaklösa, där de skamlöst bara har stulit bilder från folks Facebook-sidor. Vilket såklart är ett brott mot upphovsrätten. 

De ordnar något som kallas Rovdjursmarschen. På eventet påstår de att Jägarförbundet utrotat (!) rödlistade och fridlysta djur. Vilka då undrar man då stilla. 

Rovdjursmarschen ordnar de, vilka som ligger bakom är okänt, ihop med en rad kända organisationer vars gemensamma nämnare är att de är terrorister. 

Djurens Revolt

Som bland annat gjort inbrott hos en minkfarmare och slagit honom i ansiktet. 

Djurfront. 


Som ligger bakom den senaste tidens våldsvåg mot bönder, bland annat. Richii Klinsmeister är en av de mest framträdande terroristerna som inte drar sig för att hota familjer med små barn och förstöra bönders tillgångar. 


Hunt Saboteurs Sweden är nära knutet till Djurfronten.

Det var bland annat de som trakasserade jägare i Västmanland varje dag på älgjakten i fjol. 

Och vilka är då talarna?

Jens Holm, som är ordförande i Trafikutskottet, Carl Schlyter fd Miljöpartiet, Rebecca Le Moine, fd styrelsen för Naturskyddsföreningen och numera riksdagsledamot för Miljöpartiet och den före detta nazisten Johnny Puma Höglin, som istället för att banka blattar nu ägnar sig åt att hata jägare. Undrar om han hänger med Kim “Aktuellt Hokus Pokus” Fredriksson, också före detta nasse?


Man blir inte ens förvånad. Vänsterpartiet visar gång på gång att de inte hör hemma i demokratiska sammanhang och ändå gullas det med just dem. De borde isoleras i Sveriges riksdag och begränsas från något som helst inflytande.

Partiet med riksdagens smutsigaste förflutna, för de satt i riksdagen när de kramades med världens olika diktatorer som mördade sin egen befolkning, satte dem i läger och förföljde dem. 

De var som enda parti i riksdagen för Molotov-Ribbentrop-pakten som skulle dela Europa mellan Stalin och Hitler. Och de var emot att vi i Sverige hjälpte våra grannar Finland mot Hitler. 

Och de sitter i riksdagen när de frotterar sig med landets mest extrema. 

Vilket annat parti hade kommit undan med det?

……………………..

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

Swish: 0762096244 

0 kommentarer till Vänsterpartiet – alltid i extremisternas knä

 1. Detta parti sitter i knä på Löfven och det är en ömsesidig gemenskap vilket ger illamående till en vanlig svensk medborgare.Fullständigt obegripligt hur de kan få påverka svensk politik !Ibland undrar man om vissa inom politiken helt enkelt är förståndshandikappade vilket skulle förklara dessa personers onormala ställningstaganden och agerande.Friska kan de utan tvekan inte betraktas som.

 2. Kan rekommendera en bok som handlar om genusexperimentet i vårt land, Det stora könsexperimentet av David Eberhard.
  Den är riktigt skrämmande men utförlig, jag visste inte att denna pseudovetenskap gick hela vägen upp i lagstiftande församling. Man har skojat lite när man hört om det.
  Många av lärosätena skickar nog ut unga i vuxna livet som blivit hjärntvättade i genustänk. De blir nog lätt aktivister av olika slag, de vet inget om rigorös forskning, utan är lättkränkta som vet bäst.

 3. Det finns några stora mördande ideologier. Kommunismen, islam och Demokratiska Partiet (USA).
  Kommunismen är fragmenterade men har alltid nära till diktatur och massmord. Varianter av kommunism är leninism, trotskism, anarkism, stalinism, socialism (socialdemokrati), NAZISM, FASCISM, maoism, röda khmeer, kulturmarxism, kulturliberalism, vänsterliberalism.

  Nazismen övervintrade genom att byta namn till “kommunistparti” när Sovjet skapade DDR. Det fanns en hel partiorganisation klar vid tillfället. Nazisterna, i förklädnad, satte genast igång med att organisera om Nazismen, bl a skapades nätverk mellan DDR och nazister i alla världens länder, inte minst i Europa – och Sverige (inom S resp Bondeförbundet/C). DDR infiltrerade vissa universitét i Europa/USA och skapade Frankfurterskolan, och dessa omskapade nazismen till något som ger sken av något “tamare” än Hitlers nazism (alltså kommunism). De kallas “kulturmarxister”, liberalerna kapades av en gren som kallade sig kulturliberaler. Nyligen visar det sig att L resp C resp MED är kapade av kulturmarxismen – i Sveriges Riksdag sitter idag således 5 kommunistiska partier (fast de kallar sig något “tamare”).
  Lyckan för de övervintrande nazisterna blev att Tyskland enades, varvid de snabbt återerövrade makten genom infiltration och kapning av ett visst parti. Sedan bildades EU och den federalisering som skett är en storsatsning av kulturmarxismen. EU-kansliet anställer i princip inga andra än “troende” kulturmarxister (alltså nazister) – och bygget av “5:e Riket” pågår. Att en del kallar EU för Nya Sovjet är en annan sak, då dessa diktatoriska ideologier är lika farliga.

  Så nazismenär igång igen, även i Sverige.

 4. Här är något annat som kan intressera dig. Detta med halal mat, där är också ett företag som certifierar. När man länkar vidare där så hamnar man djupt i det religiösa. Detta är man med och sponsrar vid konsumtion. Kommuner köper in halal, finns andra internationella certifieringssäljare, alla har stöd från de religiösa som vill sprida islam.
  //www.halalcertifiering.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap