Sök
Stäng denna sökruta.

Vänsterpartiet – alltid i extremisternas knä

Det är egentligen makalöst att vi har ett parti i landets riksdag som anses rumsrent trots allt de har i sin svarta bok. Jag pratar förstås om Vänsterpartiet fd kommunisterna som senast 2010 gick till val på att införa planekonomi och vars nuvarande partiprogram inte utesluter väpnad revolution - det ska vara sista vägen fram.  De stödde Sovjet och var del av samma internationella organisation, skickade grattistelegram till diktatorer som mördade sin egen befolkning och bjöd in dem till sina kongresser så sent som på slutet av 1980-talet. När jag gick i högstadiet.  Blodet från 100 miljoner mördade i kommunismens namn finns på Vänsterpartiets händer. De har aldrig heller gjort upp med sin historia utan hedrade den tvärtom genom...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon