Sök
Stäng denna sökruta.

Morgan Johansson – fel igen

Som tidigare konstaterats verkar Justitieministern tycka att vad han säger och sanningen inte behöver vara samma sak. Nedan ser ni en nyligen gjord tweet om migrationen. Att påstå att hundratusentals invandrare kommer få TUT och PUT kommande år är fel. Även om de folk mest säger är att det kommer att KOMMA flera hundra tusen. Om man kollar prognosen från Migrationsverket kan man konstatera att de räknar med upp till 28 000 asylsökande per år. Totalt upp till 100 000 asylsökande till 2022 inkl 2019. Anhöriga bara för 2019 och 2020 förväntas till 115 000, för ansökningar. Plus de för 2021 och 2022. Det blir flera hundra tusen. Beviljandegraden har legat på 70 % efter alla instanser historiskt, i snitt....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon