Search
Close this search box.

Grönlandsfloppen

Trots att brottsligheten fortsätter med oförminskad styrka - fyra våldtäkter samma helg i Uppsala, nio rån på samma natt i Helsingborg och att de värsta gängkriminella i Stockholm nu släpps - ansåg vår Justitieminister att han hade tid att engagera sig lite i klimatfrågan från hängmattan i juli.  Skönt ändå, att han unnar sig semester och tycker att han har så lite att göra.  Det låter ju dessutom som jättemycket is som smält. 200 miljarder ton. Hans tweet byggde på nyheten att Grönland uppmätt ett värmerekord.  Mmm.  Men det hade de inte alls tydligen. För nyss meddelande danska SMHI att de mätt fel. Det var inte alls något rekord på 4,7 grader i juli utan 2 minusgrader.  Faktum är...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon