Search
Close this search box.

AFA får oväntat stöd

Det kom ändå som en överraskning. Att Greta Thunberg supporterar AntiFa. Eller AFA som de kallas i svensk debatt och hos Säpo, som klassat dem som en av de terrorgrupper de har koll på, ihop med islamister och nazister. För tröjan Thunberg har på sig på Instagram är en tröja som säljs till stöd för AFA. Motivet skapades 2011 av Sabcat till stöd för 7 medlemmar i AFA som satt inne. Sajten som säljer dem har sin logga snarlik AntiFa dessutom. No gods no master-sajten säljer tröjor till stöd för bland andra AntiFa. Tröjan Thunberg har på sig säljs av dem. De donerade nyligen 2000 dollar och 3000 dollar till AntiFa Defence Fund, vars enda syfte är att göra det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon