Search
Close this search box.

LO:s ungdomsklubb Inte Rasist Men får svar på tal

Första gången jag skrev en rad om Inte Rasist Men var på Twitter 2015 tror jag, då jag efter att ha läst en DN-intervju med grundaren och överstekucku Henrik Johansson frågade varför de inte var ärliga med att LO-förbund finansierade dem.  Det tog 3 minuter ungefär innan 30-talet troll invaderade mitt flöde. Det är så de jobbar. Vissa av de anonyma kontona tillhörde definitivt dem själva, andra deras kompisar.  Sedan dess har jag roat mig med att återkomma till dem ibland. Inte alls så ofta som de själva vill, trots att jag blockat dem sedan länge kan de inte sluta prata om allt jag gör. Lite sött ändå. Men jag undviker dem med framgång.  Tills det största trollet av...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon