Sök
Stäng denna sökruta.

Antidemokrater under radarn

Jag är faktiskt förbluffad över hur en sorts antidemokrater lyckats manipulera sig in i finrummen och därför undgå kritik helt trots att de vill montera ner hela det samhälle vi ser idag.  Andra antidemokrater, som kommunister, AFA och nazister, får rättmätig kritik och avsky i det offentliga även om de första två borde få mycket mer.  Men dark green omfamnas istället.  Anders Wijkman, som liksom Europaparlamentariker Pär Holmgren, tyckt att demokratin måste sättas på paus, Kina är ett föredöme (den sistnämnda, vill avskaffa alla val), är tillsammans med Johan Rockström landets största dark green-förespråkare.  De framställs dock som några fina världsförbättrare.  Idag publicerade Dagens Industri en artikel där två av nämnda herrar - Rockström och Wijkman - återigen för...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon