Sök
Stäng denna sökruta.

Kulturelitens medvetna missförstånd

Ylva Lagercrantz Spindler, en för mig ny bekantskap när jag slog upp tidningen på landet, gjorde ett tappert försök att ge sig in i opinionsdebatten om kulturstöd härom dagen.  Men namnet antyder att hon tillhör en av landets mesta kultureliter redan från födseln.  Nu kan man inte skylla obildning på bakgrund och obildad inom kulturstödsdebatten, det är Ylva Lagercrantz Spindler. För i krönikan hävdar hon, genom att hänvisa till en rapport, att till skillnad från påståendena om att konstnärer lever på bidrag är verkligheten motsatt. Nu är att hänvisa till rapporter för fem år sedan första tecknet som avslöjar att hon inte är särskild bevandrad inom opinion men i det här fallet spelar det mindre roll eftersom hela krönikan...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon