Sök
Stäng denna sökruta.

Fridays for Future – en av många stakeholders

Det är löjligt tröttsamt att behöva upprepa sig hela tiden. Men eftersom det inte finns relevant kritik mot mina inlägg hittar folk på och därför får man upprepa sig. Mitt intresse för klimatstrejker och ledargestalten med flätor handlar ingenting alls om henne utan om vilka som tjänar på det och varför.  "Fridays for future" är inte ett svenskt varumärke Thunberg till trots utan ett tyskt.  Tyskland har sedan länge en av EU:s starkaste och mest dominanta miljörörelser, det finns många stora organisationer och de är välorganiserade. Tyska Campact har till exempel finansierat den av vissa LO-fackförbund finansierade kampanjen mot frihandelsavtalet TTIP som Skiftet drev, förmodligen med stöd av Putin-pengar som gått via organisationer och in till EU, via Campact...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon