Sök
Stäng denna sökruta.

När argumenten tagit slut

Dagens Nyheters ledarsida har, som många noterat, varit på en allt brantare nedförsbacke de senaste åren och i ökad hastighet passerat gräns efter gräns av den slags anständighet de själva sedan efterlyser i krönikorna. Ironiskt nog.  Idag liknar sidan mest en institutionaliserad trollnings-blogg tyvärr. För vad ska man annars kalla ett gäng andra klassens stilistiker med Per Svensson i spetsen? En grupp som blivit så beroende av klick och tummen upp av vänster-Twitter att i stort sett varje kolumn idag syftar till att på olika sätt göra ner allt och alla de i en slags puritan-liberal inkvisition valt ut som kättare i syfte att i brist på saklig argumentation helt enkelt bara fula ut? Själva definitionen av att trolla...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon