Sök
Stäng denna sökruta.

Lindesbergs kommun – filmjölk till barn för att köpa credd

Ibland undrar man om det helt slagit slint hos vissa politiker. De är så uppfyllda av vad DE VILL göra i sina jobb att de tappar markkontakten om vad de måste. Vad de är valda till. Vad deras uppdrag är.  Det är så kommuner kan bygga äventyrsbad för miljarder, trots att grannkommunen har ett, "sätta kommunen på kartan" genom att bygga sporthallar eller som i Lindesberg - spara in på skolmaten till barnen och erbjuda filmjölk en dag i veckan.  I Lindesberg styr Centerpartiet och Socialdemokraterna tillsammans med Vänsterpartiet. Här har alltså C inga som helst problem att regera ihop med gamla kommunister. Hur anständigt är det? Och spara in på skolmaten. Att det finns barn som inte får...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon