Search
Close this search box.

Jacob Hilding på Arbetarbladet följer inte pressetiska reglerna

Om man kallar sig media och journalist och dessutom lever på presstöd förbinder man sig att efterleva de pressetiska reglernas. De kan ni läsa här. Där står bland annat: "Var generös med bemötanden" "Hör båda sidor" När Arbetarbladet i veckan skrev en artikeln att Gävle-moderaten Lars Beckman delat en av mina texter påstod de samtidigt att texten baserades på "rykten" och att "Det påstods att Thunberg tog betalt". Det är inget påstående. Talare, alla faktiskt, sätter, sina egna priser på föredrag. Det gör inte talarförmedlingar. Om då ett företag som förmedlar talartjänster publicerar en förmedlingssida för Thunberg är det rimligt att anta att det är hon som satt priset. . Det är inget rykte att AAE på sin hemsida påstod...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon