Sök
Stäng denna sökruta.

Idag skickade jag två mail

Jag är luttrad efter snart 6 år i konstant hetluft i debatten. Vänstern kan inte argumentera, går på ad hominem och kallar allt de ogillar lögn. Media hakar ibland på för att få några desperata klick. Men så kommer den här jobbiga verkligheten ikapp varje gång. Min fakta sårar deras känslor. Så jag började med att skicka ett mail till Arbetarbladet. Sedan skickade jag ett mail till Pressombudsmannen PO. Det är det här som är verkligheten nämligen. Media måste leva efter det pressetiska systemet. Jag är inte själv media, är inte journalist och lever heller inte på presstöd så jag måste inte det men har samma rättigheter som alla andra personer media skriver om. Känns väldigt fint. Och praktiskt. Nu...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon