Sök
Stäng denna sökruta.

Sosseblaskan Arbetarbladet missar målet

Som många av alla de sossetidningar med fallande siffror som lika desperat som Aftonbladet Ledare med sin idag befästa affärsidé att släppa all hederlig debatt och försöka trolla högern så mycket de kan, försöker Arbetarbladet som en sista sossebastion med flagnande rödfärg desperat försöka få klick genom att tillämpa samma metod.  Alltså påstår de mer eller mindre att jag ljög i mitt inlägg. Funderar faktiskt på om jag även ska ta till rättsliga åtgärder eller bara nöja mig med att anmäla dem till PON då de inte gett mig möjlighet att svara eller sökt mig och därmed brustit mot god journalistisk sed.  Men jag inleder med att rätta det som är fel i deras inlägg. Det vill säga det...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon