Sök
Stäng denna sökruta.

Skrämmande utveckling för handlare

Idag publicerades återigen den årliga undersökningen om landets livsmedelshandlare och säkerheten och det är dyster läsning.  Allt är ännu värre än förra året.  Mer än 55 % av handlarna upplever att det är ännu fler stölder än förra året och av dem upplever en tredjedel att det är 50 % fler stölder.  Hela 43 % av butikerna upplever fler hot och trakasserier.  På grund av den stora ökningen av brott har mer än hälften av livsmedelshandlarna har tvingats att själva bekosta ökad säkerhet i butikerna sedan förra året.  Av de som investerat mer har hela 17 % tvingats fördubbla säkerheten mot förra året.      För många tycker inte ens det är någon idé att polisanmäla. Var femte butik...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon