Naturligtvis är det sant

Igår skrev jag ett inlägg som konstaterade att en av världens största talarförmedlingar AAE hade listat Greta Thunberg som en av sina talare och erbjöd henne för 10 000 – 20 000 dollar per föredrag. 

Miljövänstern gick bananers och har sedan dess försökt fula ut mitt inlägg som lögn. Jag har fått städa mitt Facebook-flöde från en uppsjö troll som försökt utmåla mig som lögnare. 

Men naturligtvis har jag rätt. 

Klockan 14 igår låg Greta Thunberg som bokbar talare på deras sajt. 

Detta är alltså  INTE en slags annons. Det är inte photoshoppat av mig. Det är inte heller på något sätt ”ett förslag” och inte ett konstaterande. Hennes sida på deras sajt såg exakt likadan ut som alla de hundratals med mycket kända personer som de förmedlar som talare. 

Faktum är att de enligt webcachade sidan la upp en förmedlingssida för Thunberg redan i april.

Då var priset 20 000 – 30 000 dollar. Som ni kan se. 

Den här talarförmedlingen lägger givetvis inte alls upp folk som inte accepterat att bli upplagda på sajten på skoj generellt. 

Tror vänstern i Sverige verkligen att AAE har lagt upp följande personer på sajten som en chansning – Nancy Kerrigan, Joe Biden, Ben Shapiro, Newt Gingrich, Arnold Schwarzenegger och Shaquille O’neal?

De skulle bli stämda direkt. 

 

Som man kan läsa på sajten är alltså detta en av världens största talarförmedlingar som har betydligt mer kända talare än Greta Thunberg i sitt stall. 

Vem som helst kan också se att Greta Thunbergs sida hos dem skiljde sig ett enda dugg från övriga talares. Samma information, och ett kontaktnummer nedanför. 


Greta Thunberg och hennes stab inklusive PR-byrå missade alltså att de av någon anledning listat henne bland alla dessa världskändisar på sin sajt redan i april, då med det dubbla priset.

Antingen har de som Greta Thunberg på Facebook insinuerar ”dragit en rövare” och helt utan hennes vetskap och utan att kontakta någon i hennes stab lagt dit henne, eller så har de pratat med dem men de inte står för det idag eller så blev det ett missförstånd dem emellan. 

Vad det beror på att hon låg där mellan april och tills igår struntar jag i.

Men Greta Thunberg bekräftade personligen att hon legat som talare på sajten.

Att ifrågasätta detta faktum är faktiskt bara trams och faktaresistens. 


Jag lägger mig inte i skälet och jag har heller inte spekulerat i varför hon låg på sajten. 

Men det jag gjorde var bara att konstatera ATT hon gjorde det. Tack vare mitt inlägg gjordes så Greta Thunberg uppmärksam på detta och tydligen så har nu alltså de krävt att sidan plockades ner och detta hörsammade AAE. 

En talarförmedlingssida som legat uppe sedan i april och som tydligen ingen observerat, förrän jag gjorde det igår. 

End of story. 

Jag hade återigen rätt. Och vänstern fel. 

Varsågod, Greta Thunbergs stab. You’re welcome. 

 

……………………..

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!