Sök
Stäng denna sökruta.

Ideellt Thunberg?

Vi har hört det om och om igen - inga pengar tjänas av Greta Thunberg. Hon gör det ideellt. Hon gör det för klimatet. Hon har ingen PR-byrå. Hon har inte fått någon hjälp. Plötsligt fick hon bara 1 miljon följare och världspressen. Men inget av det stämmer och nu kan de stora pengarna börja rulla in. Hon tar nämligen 20 000 dollar för ett föredrag. 200 000 kronor nästan. Per fördrag. Hon är nämligen en av AAE-speakers talare, en av världens största talarförmedlingar. Några sådana och hon kan köpa en större Tesla. .................... Uppdatering kl 17.30: Greta och Gretas folk har nu av oklar anledning sett till att plocka ner erbjudandet. Var de inte överens om priset kanske? Vem...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon