Sök
Stäng denna sökruta.

Almedalens räddning

Att Almedalen som politiskt arrangemang är på dekis har varit känt länge. Färre och färre politiker åker dit och veckan har mer eller mindre fullständigt tagits över av näringsliv och offentlig sektor.  Borta är öppenheten, de spontana otvungna mötena mellan politik och andra sfärer och det som gjorde Almedalsveckan unikt.  In kom FinTech, storbanker och managementkonsulter, kända bloggare, VIP-hylla på Strand för medieeliten och ett Donners fullt av okända tjänstemän från myndigheter och kommunala bolag. Och ett mini-Stureplan på Kallis där olika medelålders konsulter, ekonomer och mellanchefer får känna sig coola till dåliga DJ:s och billigt rosévin i plastglas.  Nu åker till och med arrangörerna av veckan till Stockholm och vädjar till partierna om mer intresse, vilket de gjorde...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon