Sök
Stäng denna sökruta.

Skatt på plastpåsar är bara en kassako

Miljöpopulism är ett perfekt ord att beskriva regeringen och stödhjulens nya giv skatt på platspåsar.  För det handlar ingenting om miljö eller nedskräpning. Eller klimatet. Den nya skatten handlar bara om pengar.  Per Bolund hävdar helt felaktig att många av de plastpåsar vi, som i svenskar alltså, hamnar i naturen.  Miljöpartiet behöver som bekant inte fakta för att stifta lagar och regler, de hittar på allt eftersom det passar deras ideologi och eftersom de hatar plast är detta naturligt.  Problemet är att de plastpåsar som säljs i Sverige inte alls hamnar i någon utsträckning alls i naturen - de blir fjärrvärme.  De påsar som hamnar i havet kommer från världens tio största floder, varav 8 ligger i Asien och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon