Sök
Stäng denna sökruta.

Den antifeministiska regeringen

Ett av alla sittande regerings största misslyckande måste vara feminismen. Deras enda avtryck är att de kallar sig feministisk och att de sjösatt en helt meningslös ny myndighet som själva diskriminerar ena könet - det finns bara en man i ledningsgruppen, som valdes in efter kritik att det bara var kvinnor.  I själva verket har feminismen tagit rejäla kliv bakom med Stefan Löfven, Margot Wallström, Annika Strandhäll och övriga bakom ratten i den "feministiska regeringen".  Hedersvåldet har exploderat. Och våldet har blivit grövre.  Våldtäkterna ökar exponentiellt sedan 2014 och når rekordnivåer.  Även om man tar hänsyn till att våldäktsbegreppet vidgades 2013 är ökningen enorm och sticker ut. Bilden är från Nationella trygghetsundersökningen, där folk får rapportera själva och som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon