Den antifeministiska regeringen


Ett av alla sittande regerings största misslyckande måste vara feminismen. Deras enda avtryck är att de kallar sig feministisk och att de sjösatt en helt meningslös ny myndighet som själva diskriminerar ena könet – det finns bara en man i ledningsgruppen, som valdes in efter kritik att det bara var kvinnor. 

I själva verket har feminismen tagit rejäla kliv bakom med Stefan Löfven, Margot Wallström, Annika Strandhäll och övriga bakom ratten i den “feministiska regeringen”. 

Hedersvåldet har exploderat. Och våldet har blivit grövre. 

Våldtäkterna ökar exponentiellt sedan 2014 och når rekordnivåer. 

Även om man tar hänsyn till att våldäktsbegreppet vidgades 2013 är ökningen enorm och sticker ut. Bilden är från Nationella trygghetsundersökningen, där folk får rapportera själva och som därför fångar in utsatthet, inte bara anmälda. Långt ifrån alla anmäler brott de utsatts för. 

Kollar man på anmälda brott ser man samma trend. 

Misshandeln på barn under sex år som är flickor har ökat med 21 % senaste året bara. Generellt har misshandeln mot små barn ökat enormt sedan 2009.


Misshandeln mot barn mellan 7 och 14 år har också ökat enormt. Mest ökar våldet mot flickor. Som ni kan se tog ökningen fart när den feministiska regeringen tillträdde. 

Sexuellt ofredande har också skjutit i höjden sedan Löfven tillträdde. 

Nyss presenterades en ny rapport som visar att den socialistiska regeringens företagsfientliga politik nu gett effekt – företagandet bland just kvinnor störtdyker. Just för att man ägnat fyra år åt att bedriva klappjakt på välfärdsföretag, där många kvinnor väljer att etablera sig när de startar företag. 

Istället pratar de sig varma om kvinnliga tech-entreprenörer, som motsvarar en pytteliten bråkdel av alla företag som ägs av kvinnor. 

I själva verket har den “feministiska regeringen” förstört förutsättningarna för just kvinnors företagande medvetet genom sitt vinsthat. 

Den här regeringen, som regerar bara för att Centerpartiet och Folkpartiet valde att vänsterprassla, är inte feministisk. 

Den är i själva verket antifeministisk. 

För det räcker inte att kalla sig något, man måste göra något också och all fakta visar det är sämre för kvinnor idag än innan de tillträdde. 

……………………..

Bli en Patreon – välj valfri summa från 1 dollar per månad och ingen bindningstid

Swish: 0762096244 

0 kommentarer till Den antifeministiska regeringen

 1. Men det är väl kännetecknet för dagens regering, att kalla sig något som man inte är? Miljöpartiet till exempel.

 2. Regeringen är lika feministisk som den påstått att invandringen är lönsam. Nu får man ta till skatt på påsar för att bekosta anhöriginvandring.

 3. …eller En Ekonomisk Regering med följare meriter:
  Kronan rasar
  Landstingen har underskott och köer
  Kommer konkursmässiga
  Bilar brinner
  Utanförskap och sociaekonomiska problem tilltar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap